Translate

PROJECTE CIM

DE NO PODER-SE MOURE A FER UN TREKKING AL CAMPAMENT BASE DE L’EVEREST

Demano atenció per aquest club de muntanya.

Projecte CIM. Si no ho he entès malament, i en col·laboració amb els projectes Fibrowalk – Fibrocamina i Rodamunt, està relacionat amb les unitats d’assistència d’una malaltia tan esmunyedissa i invalidant com la fibromiàlgia. 

Ja fa temps que els serveis hospitalaris dedicats a aquestes malalties saben que moure’s i acceptar reptes físics milloren el dolor i el benestar d’aquestes persones. Aquest club proposa tractament de les persones amb mobilitat reduïda a base de serveis d’excursions i trescos. 

És un centre excursionista com tots, però amb l’objectiu d’incloure persones amb diversitat funcional i col·lectius en risc d’exclusió social, incloent l’assegurança de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. Professionals de la salut i voluntaris acompanyen als excursionistes amb mobilitat reduïda en les seves excursions. 

Entre els seus projectes en curs hi ha un tresc fins el campament base de l’Everest a la vall de Khumbu.

A jutjar per les opinions que he pogut llegir, els socis s’entusiasmen. De no moure’s de casa a plantejar-se un tresc al Nepal. No digueu que no és una millora important.

Si en fem difusió, potser més persones adolorides podran beneficiar-se de la muntanya.


https://www.vallhebron.com/actualitat/noticies/vall-dhebron-demostra-lefectivitat-duna-terapia-no-farmacologica-combatre-la-fibromialgia

https://linktr.ee/cimproject

https://drive.google.com/file/d/1639F6EuPOyPiCkEN3NqqUYBqu-yRWd42/view
Etiquetes: , ,
edit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, si voleu realitzar una consulta, aneu al formulari corresponent. Gràcies.
Arxiu d'escritsVols fer una consulta?

Escriu un correu a: maldemuntanya@maldemuntanya.cat


Llista de correu